1118 Budapest
Budaörsi út 5.

Tel.: 70/313-1874 (Szabó Róbert)
Fax: 1/375-8154

E-mail:
info@aranyrozsa.hu

Az
Arany Rózsa Alapítvány
támogatói
Ezúton is köszönjük az eddigi támogatásokat! A jövőben is várjuk mindazoknak a támogatását akik egyetértenek alapítványunk céljaival fontosnak tartják a tehetséges fiatal virágkötők fejlődését.

Alapítványunk közhasznú, így a nekünk juttatott adományok az adólalapból a vonatkozó jogszabályok szerint levonhatók.

Ha fontos Önnek a virágkötő szakma jövője, gondoljon ránk az 1% felajánlásánál is!Néhányan kiemelt támogatóink közül:
 • Hajnalné Vadassy Ágnes Bokréta Virágüzlet, Gyöngyös
  Ágika (a képen középen) és csapata régi barátunk. Több debreceni virágkarneválon volt a csapat oszlopos tagja. 2007. Karácsonyán egy csodálatos szakmai bemutatót tartottak Gyöngyösön. Az elkészült kompozíciókat árverésre bocsátották a helyszínen, és a teljes árverési bevételt alapítványunk részére utalták át, így több mint 80.000 Ft adományt kaptunk. A bemutató megható momentuma volt Ágika megemlékezése Bukros Erzsikéről. Ezzel ez az adomány sokkal értékesebbé vált számunkra mint kizárólag maga az összeg amit kaptunk.


  Pillanatkép a 2006-os
  karácsonyi bemutatón tartott árverésről

  Ágika (középen) és munkatársai, Erzsikével a
  Bokréta virág új üzletének megnyitóján 2005-benAz alábbi cégek hosszú éveken keresztül voltak alapítónk, Bukros Erzsébet megrendelői. Köszönjük a sok éves együttműködést és a támogatásukat!
 • La Fiesta Party Service, Kovács László
 • IMS Budapest Kft.
 • Microcosmos Kft.
 • Elekné Ludányi Zsuzsa
 • Krajcsy Elemér és családja
 • Szabó János
  János éveken, évtizedeken keresztül dolgozott kollégaként Erzsikével többek közt a Virágkötő Egyesület létrehozásában és vezetésében. Szakoktatóként is számos új generációt indított el. Erzsike ezért is kérte fel, hogy legyen az Alapítványunk kuratóriumának tagja. János a folyamatos munka és segítség mellett, anyagi adományával is hozzájárult az alapítvány működéséhez, mait ezúton is köszönünk.
 • Magyar Virágkötők és Virágereskedők Szakmai Egyesülete
  Köszönjük az MVVSzE-nek és vezetőjének Gombás Attilának, hogy a szakma újságjában a Virágkötészetben évek óta helyet bíztosít alapítványunk pályázati felhívásának, így lehetővé téve, hogy hírünk eljuthasson mindenkihez aki csak számít a szakmában.